Nieuws

* PMCZ vanaf 1-1-2020 PLUS-Praktijk

Afgelopen maand op 30-10-2019 hebben wij met goed gevolg de zgn. Plus-audit van onze beroepsvereniging afgelegd.
Dat betekend dat wij voor alle verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea benoemd worden als TOP-Praktijk. Voor deze verzekeraar zijn wij dus de beste praktijk voor fysiotherapie!

 

* Mama & Fit

Door het succes van "Zwanger & Fit" en de vraag om na de bevalling ook nog te kunnen trainen is er nu een nieuwe trainingsgroep van start gegaan; de zgn. "Mama & Fit" training.
Informeer bij Annechien Melenhorst naar de mogelijkheden om samen met je kind bij PMCZ te komen trainen!
mail: pien@pmcz.nl, tel: 0575-530999

 

* Zwanger&Fit

De eerste groepen Zwanger&Fit zijn van start gegaan en een groot succes. Meldt u op tijd aan want vol=vol.

 

* Shock wave

PMCZ beschikt over apparatuur om te behandelen met zgn. Shock waves.
Shock wave therapie werkt met hoog-energetische akoestische pulsen ter verbetering van de stofwisseling en de bloedcirculatie in het pijngebied. Ze stimuleren op deze manier het aanwezige herstelmechanisme van het lichaam.

Bij een behandeling met ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapie) lokaliseert de fysiotherapeut allereerst het pijngebied. Nadat de bron van de pijn en het pijngebied zijn geindentificeerd, wordt het letsel bloodgesteld aan korte shockwave-pulsen. U hoort duidelijke tikken en voelt schokken in uw lichaam.

Diverse wetenschappelijke studies tonen aan dat shockwave therapie vaak erg goede resultaten geeft. Extracorporeal shockwave therapie wordt beschouwd als een van de meest innoverende ontwikkelingen in de recente pijnbehandeling van het bewegingsapparaat