Partners

Tevens gevestigd bij Paramedisch Centrum Zutphen aan de Verdistraat 20:

Dermedicare

De missie van Dermedicare is het verhelpen van bepaalde huidaandoeningen of het verzachten van symptomen daarvan. Goede zorg, kwaliteit en een patiëntvriendelijke aanpak staan hoog in het vaandel. Dermedicare wordt immers gewaarborgd als de patiënten meer dan tevreden zijn.
De huidtherapeuten behandelen op de ‘buitenlocatie Verdistraat’ van Dermedicare. Samen staan zij voor kwalitatief goede zorg en zullen per patiënt opzoek gaan naar de best werkende behandeling. Zij zijn altijd opzoek naar beter en ontwikkelen onze kennis en vaardigheden dan ook voortdurend door het volgen van cursussen en nascholingen.

Voor meer informatie: www.dermedicare.nl

René de Wijse Podologie

Rene de Wijse heeft binnen PMCZ zijn eigen praktijk voor podologie, podoposturale therapie, kinder- en sportpodologie. Tevens werkt hij ook op locatie bij huisartsen en therapeuten in Oosterhout (gemeente Nijmegen) en Valburg.
Naast individueel vervaardigde correctiezolen maakt hij tevens ortheses ten behoeve van teenafwijkingen en geeft hij advies over schoenen en schoenaanpassingen. Als registerpodoloog B is hij HBO-geschoold en aangesloten bij de Stichting Loop en Podozorg.

Voor meer informatie: www.renedewijsepodologie.nl

Poortwachterpoli

Namens E.F.J.M. Helmich, arts.

Ook voor medische beoordelingen ten behoeve van het CBR, 75+ RIJBEWIJSKEURING, B-BE, bent u welkom bij PMCZ aan de Verdistraat 20. Op telefonische afspraak kunt u hiervoor op een maandagochtend terecht. Wanneer u de brief van het CBR met de Zorgdomein code (ZD-code) mee neemt, handel ik de keuring digitaal af. Snel en veilig. Voor het onderzoek dient u een weinig urine mee te nemen. De kosten bedragen €50,- (incl BTW), graag contant te voldoen.

Bel voor een afspraak 06-40076888.